Daisypath Anniversary tickers

søndag 22. mars 2009

Søndagsfeeling!

Det var virkelig nydelig vær ute i dag. Sol og (nesten helt) skyfri himmel! Eirik og jeg gikk en liten tur, først innom 7/11 for å kjøpe en kaffe, og så tuslet vi ut på en pir. Så mange søte småfisker, så da var dagen berget for min del. ;) Det var deilig å få litt sol i ansiktet.

Da vi kom hjem måket Eirik innkjørselen og verandaen. Snøen på verandaen nådde sånn ca opp til lårhøyde, og han var nødt til å stå i vinduet og måke først, for å i det hele tatt komme seg ut. Gleder meg til vi en dag får verandadør! Da blir alt så mye enklere! ;)

Fin og snøfri veranda!

I ettermiddag var vi på middag hos Florian, Camilla og lille Alva Johanne. Mens Camilla og Florian gjorde ferdig middagen gikk vi en liten tur med snuppelura, som ikke ville sove. ;) Vi fikk kjørt oss litt, ble gode og svette, før hun fant ut at hun skulle kapitulere. Eirik trillet barnevogna, før første gang i følge han selv. Jeg synes han gjorde en god jobb. ;) Etter en nydelig middag med honning og kanel marinert ribbe, var det tid for litt leking og kos med Alva mens vi spiste kake og drakk kaffe latte. Hun ble helt fasinert av Eirik og alle de morsome lydene han kunne lage. Det var stor stas! De var så søte der de satt å lagde prome og smattelyder. ;) Men det var ikke like enkelt å ta bilder av dem. Lillemor har virkelig fått fart i kroppen, så det er makking og åming til tusen. Tusen takk for en kjempefin ettermiddag Florian&Camilla! :)

1 kommentar:

Camilla Simone sa...

Tusen takk sjøl for godt selskap og trilling av lillemor.