mandag 22. juni 2009

Ny tv!

Hurra, hurra! I dag fikk vi ny tv. Den har vi ventet lenge på, for å si det mildt. Endelig kan vi se på tv uten kikkert når vi sitter lengst unna i sofaen, og vi kan faktisk se lyse bilder uten at skjermen blir svart. O happy day! :D

Oppsummering

Den siste tiden har jeg ikke oppdatert bloggen så ofte. Dels fordi jeg har vært sinnsykt opptatt med eksamener, dels fordi jeg har festet og kost meg i sola. ;) Da den siste eksamenen var overstått kunne jeg endelig begynne å leve igjen. Etter flere måneder fremfor pc’n og bøker, følte jeg ikke noe spesielt stort behov for å sette meg ned å skrive velformulerte setninger på bloggen. Før nå. ;) Sola har akkurat forsvunnet bak nabobygget, så nå kan jeg ta meg tid til å gi dere en oppdatering. Under finner dere innlegg som oppsummerer det morsome jeg har gjort de siste månedene, men ikke har hatt tid til å blogge om.

fredag 19. juni 2009

Graduationday!

Torsdag 18. juni var det offesiell avslutning på skolen. Rektoren pratet en hel del, Tromsø brass spilte innimellom, og Maia (fra FLUS og musikk&drama klassen min) holdte en flott tale. Etter dette hadde vi en liten rosesermoni, og ble ønsket lykke til videre. Tromsø brass spilte en liten fanfare for hver klasse. Når den offesielle delen var over ble det servert mat og drikke i kantina, i kjent sitø stil. Til slutt var det masse fotograferinger av klassen og avskjedstid. Det har vært tre flotte år, og jeg kommer sikkert til å savne skolen, en gang langt inn i fremtiden... ;)

Hyttetur med klassen (12.-14. juni)

For å virkelig feire at vi er ferdig utdannet inviterte Cecilie hele klassen på hyttetur. Familien hennes har tre flotte hytter i nydelig natur, på Ringvassøya. Det var en herlig helg, selv om det ikke ble så mye søvn. Det ble derimot mye allsang, drikking, grilling og avslapping! ;)


Grillfest med klassen (10. juni)

Onsdag 10. juni var alle klassen ferdig med sin siste eksamen, muntlig i pedagogikk. Dette måtte selvsagt feires! De som hadde mulighet troppet opp i Bukta, for å nyte sola og friheten. Det var en kjempekoselig ettermiddag og kveld, med grillmat og øl.

Avslutningsfest med musikk&drama-klassen (9. mai)

Elin, Mari og Monica organiserte og lagde en fantastisk avslutningsfest, hjemme hos Elin. Det var selvsagt en temafest, og temaet var eventyr. Underveis hadde vi flere musikk- og dramakonkuranser, og enkeltes enorme konkurranseinnstinkt kom tydelig til syne. ;) Tusen takk til arrangørene, det var en super fest! :) Jeg hadde glemt kameraet hjemme, så bildene er lånt av arrangørene.

Dronning Karin, indianerprinsesse Marlene, alven Linda Elise

Trollet Monica og piraten Elin

Piraten Hanne og dragen Maia

Dronning Karin, Prinsesse Gro og alven Mari

Cecilie aka Pocahontas og Hanna aka Snøhvit

Musikklærer Bjarne og Kristian aka Askeladden

Piraten Lise og Renathe aka Huldra

Tøydukke Ellen

onsdag 17. juni 2009

Tantebarnet mitt!

Dette bildet var det første jeg så da jeg våknet i dag; tantebarnet mitt! Rita og Morten har vært på ultralyd, og alt stod bra til med den lille. Den hadde danset rundt inni der! :) Morten er fast bestemt på at det blir en gutt, men det er for tidlig å si noe om kjønnet enda. De skal på ny ultralyd 1. juli, så da får de kanskje vite det. Terminen er i begynnelsen av desember, så gjett om jeg kommer til å gå bananas med julegavehandlingen! ;)

mandag 1. juni 2009

Det lurer jeg på...

Dette er sikkert ingen revolusjonerende tanke, men jeg må dele den med verden uansett. Kan det være mulig at "Take on me" av AHA egentlig handler om/er skjult reklame for kondomer? Ikke at jeg skjønner hvorfor de må drive skjult reklamering, men kanskje det var et dårlig forsøk på sånn som de driver med i USA; skjulte budskap som trenger inn i underbevisstheten og får deg til å gjøre ting. Men uansett, tilbake til poenget. Om man hører på teksten, så kan det jo kanskje være noe i min teori? Teksten er jo ganske meningsløs i seg selv, i alle fall refrenget (som også er det eneste jeg kan av teksten) så da må det jo være en dypere, skjult mening... "Take me on (...) it's so much better to be safe than sorry (...) I'll be gone in a day or two". Altså de oppfordrer til å bruke kondom når man har one night stands, mens man er på ferie/den du har sex med er på ferie. I rest my case.