søndag 23. mai 2010

Le petit Sofi

Her kommer en liten bildeserie av vår nye katt, lille Sofi. Hun er en herlig, liten kosepus, som er ufattelig glad i mat! Ikke så rart, siden hun var helt avmagret når hun ble funnet og brakt inn til dyrebeskyttelsen.
Hun og Pusi ser ut til å ha funnet ut av det, endelig. Det var ikke bare, bare å få en lillesøster synes hun. Men det var ikke helt lett for Sofi heller, å forholde seg til en skeptisk storesøster og to fremmende mennesker. Heldigvis er hun veldig kontaktsøkende, så det tok ikke lang tid før hun godtok oss. Nå begynner hun virkelig å vise sitt sanne jeg, og det er en svært hyperaktiv liten katt vi har fått oss. Vi får oss mang en god latter, og Pusi får masse trim. Det kan ikke bli bedre! ;)

fredag 14. mai 2010

I am alive!

Endelig kommer det et lite livstegn fra meg igjen. Av mange årsaker, slik som mangel på tid og en ødelagt pc, har jeg ikke vært spesielt aktiv her inne. Men nå kommer sola og energien tilbake, og dermed også lysten til å dele litt fra vårt O' så spennende liv.

Siden sist har Eirik fått seg ny jobb, som butikkeier! Han stortrives med det, og har det som plommen i egget. Vi har ikke gjort så mange store endringer i huset enda, men det kommer. I går ble vi en familie på fire, og det er jo ganske stort. Pusi ble storesøster til ei lita pusi, som har fått navnet Sofi. Sofi er en omplasseringskatt, som de antar er seks måneder gammel. Hun er helt nydelig! Innlegg med bilder kommer snart.

Det største som har skjedd er vel at vi har satt dato for bryllupet! Det blir på vår 10 års dag, 23. august i år. Så vi/jeg har litt å henge fingrene i, siden det ikke er så veldig lenge igjen. I går opprettet jeg en blogg som skal fungere som info-kanal for begivenheten; Eirik + Renathe = SANT. Det er ikke stort mer enn en overskrift foreløpig, men det kommer etter hvert.

Det var en kort oppsummering av tiden som har gått. Nå skal jeg spise litt mat, før jeg spankulerer bort på fredags-yogaen. Vi høres, det lover jeg!