mandag 24. august 2009

Nytt møbel!

Denne flotte hyllen kjøpte jeg på torsdag, i en butikk som jeg aldri har turt å gå inn i før. Selvsagt har jeg klart å glemme navnet... Uansett, jeg har bare vindushoppet der tidligere, fordi jeg regnet med at prisene var ganske stive. Men siden jeg nå har blitt voksen og tjener ordentlige penger, tenkte jeg at nå kunne jeg i alle fall gå inn og se. Og det angrer jeg ikke på! Det var som å komme til himmelen! De hadde utrolig mye fint, både innen møbler og interiør, og prisene var slett ikke ublue. Det fine er at de ikke har så mange av hver ting, så det blir litt eksklusivt å handle der. En stor bonus er at de er utsalg for Designers Guild. Jeg fant mange nydelige tapeter fra Designers Guild da vi pusset opp, men det fantes ingen utsalg i nærheten. Nå kan jeg kjøpe både tapeter, møbler og mer. ;)

søndag 23. august 2009

9 års dag

I dag har Eirik og jeg vært kjærester i ni år. Vi bruker å tulle med at stahet er årsaken til at vi har klart å holde sammen i så mange år. Det har kanskje hjulpet på når vi har møtt en hump i veien, men for meg er den virkelige årsaken at jeg har funnet mannen i mitt liv. Du er min beste venn Eirik, og en fantastisk kjæreste! Det er vanskelig å finne de rette ordene for å beskrive hvor mye du betyr for meg, men jeg håper at du vet hvor mye jeg elsker deg. Jeg er din, til evigheten og forbi!

torsdag 20. august 2009

Se min kåpe!

I dag kjøpte jeg meg en nydelig kåpe på M.A.S. Vi la merke til den i butikkvinduet da vi gikk en liten kveldstur forrige helg. Lise og jeg gikk på en liten kikkerunde i butikkene i dag, siden de hadde langåpent. Og da måtte jeg bare inn å prøvde den! Det skal være fin-kåpen min, og jeg skal vokte den som gull!
Den siste tiden har det kommet mange nye butikker til byen, og til min store glede oppdaget jeg at Accessorize har åpnet på Nerstranda! Jeg fant i alle fall seks vesker jeg har lyst på + div. smykker. Så nå er det bare å begynne å spare! ;)

mandag 17. august 2009

Babytreff

Bursdagsbarnet

3. august ble Alva Johanne 1 år.

Det er sykt hvor fort tiden går, og hvor stor hun har blitt. I neste uke blir hun barnehagejente! Vi var på tur hjem fra ferie på den store dagen, så vi feiret henne dagen etter. Her kommer noen bilder av den nydelige lille engelen til "tante" og "onkel".