torsdag 30. oktober 2008

Snart har vi et bad!

Forrige lørdag (25. oktober) var vi innom leiligheten for å se hvor langt handtverkerene hadde kommet. Eirik hadde vært bortreist på kurs fra tirsdag-fredag, så vi hadde ikke vært i leiligheten på en hel uke. Vi var kjempespente! Først ble vi helt gira. De hadde satt opp veggen mellom badet og gjesterommet/kontoret, og mellom dusjen og klesskapet. Veggene på badet var kledd med wediplater, gulv og takplatene var på plass. Det var fryd og gammen! Men så oppdaget vi noen småting som ikke stemte helt, og jeg ble en smule hysterisk... Lang historie kort; Eirik sendte mail på søndag og det var ordnet på mandags morgen. ;)


Tatt fra dørhullet. Baderomsinnredninga skal være på
veggen rett frem.


Veggen på høyre hånd, når du står med ansiktet mot veggen
ovenfor. Til venstre i bildet skal varmvannstanken være,
innebygd, med hyller over. Til venstre for den skal vaskemaskin
og tørketrommel stå. Helt til venstre, i hjørnet (som ikke vises
på dette bildet) skal doen stå, på skrå.


Tatt med ansiktet mot dørhullet. (Doen skal stå i hjørnet,
på venstre side av dette bildet.) Inngangen til
dusjrommet vårt!


Klesskapet vårt!
(Det er ikke et spøkelse, det er hånden til Eirik)

onsdag 22. oktober 2008

HALLO! ... HAllooo ... halloooo ...

Sånn høres det ut her inne. Et eneste stort, tomt ekko! Er det virkelig INGEN andre enn meg som er innom her? Hulk! Jeg føler meg så ensom... Snufs! Hvorfor, spørr jeg meg selv. Er jeg ikke interessant nok for allmennheten? Er det ingen som er glad i meg? Dobbelthulk!

tirsdag 21. oktober 2008

Sorte orm

Renathe, hudormdreperen! Ok, innrømmer at dette er et litt småekkelt innlegg, men føler at det er en såpass merkelig opplevelse at den må deles med andre. I dag bestemte jeg meg for å teste ut Nivea Visage Refining Clear-up Strips. For det første lukter det mygglys av disse stripsene. Det er i grunnen merkelig nok i seg selv å klistre noe slikt i ansiktet, for så å gå rundt med det i 15 min. Det positive er at det minner meg om sommeren. Men det mest merkelige er at hele ansiktet mitt er stivt. Jeg kan ikke gjøre noe som innvolverer å bevege munnen, nesen eller pannen. Det må være slik det føles å ha botox!


Slik ville jeg sett ut, om jeg hadde hatt ansiktet full av botox
(minus de hvite lappene selvsagt).

Bursdagsbarnet

Tirsdag 14. oktober fylte Kate X år. Gratulerer så mye, og beklager forsinkelsen!

I dag, 21. oktober, har Bernt bursdag. Gratulerer med 28 årsdagen, gamle kallosj!

Bryllupskort

Følte meg særdeles kreativ forrige uke, så jeg bestemte meg for å lage bryllupskortet til Florian og Camilla på egen hånd. Oppdaget hvor viktig det er med riktig utstyr, så nå blir det nok innkjøp snart. Men er ganske fornøyd med resultatet, til tross for mine begrensede midler. ;)

Forsiden. Hjertene er "stanset" ut.

Inni. Jeg har ikke en spesielt pen håndskrift,
så jeg juksa litt med dataen.

Baksiden. Bildene har jeg stjålet fra Camillas blogg. ;)

mandag 20. oktober 2008

Florian + Camilla = Sant!Fredag 17. oktober 2008 ga Florian og Camilla hverandre sitt ja. Det var en nydelig vielse, må innrømme at jeg ble en smule rørt. ;) Etterpå drakk vi kaffe og spise kake på Aunegården, før vi spiste en nydelig middag på Skarven (Arctandria). Så dro vi hjem til de nygifte for å feire ut i de sene nattetimer. Det var et kjempeflott og koselig bryllup, og vi er utrolig glade for at vi ble invitert. Vi ønsker ekteparet fortsatt lykkelige hvetebrødsdager, og håper hjemturen fra bryllupsreisen gikk bra. ;)Florian og Camilla før vielsen. Se så lykkelige de ser ut!


Det første kysset som mann og kone, etter å ha satt på ringene.


Brudeparet med forlovere.


Kaffe og kake med noe "attåt".


Forsøk på et kunstnerisk bilde av den nydelige brudebuketten.Brudeparet og lillemor Alva.

søndag 19. oktober 2008

Extreme makeover: Home edition!

Kristina etterlyser bilder fra leiligheten. Vi har dessverre ikke så mange å dele med dere. :( Vi har vært litt sløve til å ta bilder i det siste. Skal prøve å få tatt noen bilder av badet så snart som mulig, men er avhengig av dagslys for at det skal bli bra.


I dag har Sture og Eirik sagd dørhullet til gjesterommet/kontoret.
Det tok nesten 2,5 timer å få til! Det var kjemperart å
plutselig ha et dørhull der...


Sture og Eirik har også fått kledd inn barløsningen.
Nå begynner den å se bra ut. :) I tillegg har de
fått skrudd opp den siste veggplaten på kjøkkenet, på den lille
veggen mellom muren og dørhullet (Vi har ikke bilde av det,
men det blir på venstre side av bildet).

tirsdag 14. oktober 2008

BAD!!!

I dag har vi vært i møte med Totalrenovering, for å bestemme hvordan badet vårt skal se ut. Sist vi var i leiligheten fikk jeg en veldig god ide, som innebar en litt stor endring på utformingen til badet. Vi var veldig bekymret for om det var gjennomførbart, pengemessig, men det ser ikke ut til å bli et problem. Vi er superhappy!!! :D Badet vårt blir det fineste i hele Tromsø!
I tillegg fikk vi god hjelp til å finne innredning, noe jeg har slitt med i flere uker. Jeg har vært på randen til galskap, siden ingen brosjyrer eller forhandlere har kunne gi meg det jeg vil ha. Men på en-to-tre hadde vi funnet innredningen. Og jeg fikk faktisk skryt for at jeg hadde så klare meninger om hva jeg ville ha (og for at jeg hadde tegnet skisser og funnet frem navn og nr på ting vi ville ha)! For å "tåppa heila dritn" så hadde snekkeren faktisk begynt i morges! Vi kunne ikke vært gladere! :D

søndag 12. oktober 2008

Søndagsmiddag

I dag lagde jeg en helt fantastisk middag! (Det må være lov til å skryte litt av seg selv en gang i blandt;) Fullkorns tagliatelle med ovnsbakte grønnsaker og kyllingfilet. Jummy!
Olje i bunnen av formen. Purreløk, røde bønner, campinjong, rød og orange paprika, squash og fersk hvitløk. Passelig med salt og pepper. Kyllingfilet i passe biter på toppen med litt chili-paprika-tomat krydder på. Dekkes med aluminiumsfolie, stekes på 200*c i ca. 3o min.
Bildene ble ikke så bra, men det så veldig fargerikt og innbydende ut i virkeligheten.

torsdag 9. oktober 2008

Skrapesjuka!

I går var Lise og jeg på vårt første scrapbook-kurs, i regi av Libris. Det var utrolig morsomt! Vi lærte å lage Tagbook. Det ser kanskje innviklet ut, men det var faktisk ikke så vanskelig bare man har oppskrift og det rette utstyret. Så nå må jeg spare til skjærebrett +++. Tror jeg har blitt bitt av basillen. ;)


Forsiden.


Når man knyter opp sløyfa på forsiden åpner tagbooken seg.


Innvendig. Fire lommer med hver sin "tag".


Utvendig.

onsdag 1. oktober 2008

Praksis!

ENDELIG har vi fått vite hvor vi skal være i praksis! Jeg har vært usansynlig heldig og har havnet i en barnehage 1 min. unna her vi bor nå!!! I tillegg får jeg selskap av en utrolig hyggelig jente fra klassen. :) Jeg skal virkelig ikke klage!