Daisypath Anniversary tickers

søndag 27. juli 2008

Hello Kitty!

I ettermiddag fikk vi to supersøte gjester, Buffy og Kasper, som skal være hos oss i en og en halv uke. :) Matmor Jennifer og matfar Bernt skal på ferie, og da kan jo ikke gullungene være alene hjemme! Til å begynne med syntes Buffy det var ganske skummelt å være her, hun ålte seg paddeflat bortover gulvet og trivdes best under senga vår. Kasper var ganske cool, og spankulerte rundt med høyt hevet hale, mens han snuste på alt minst tre ganger. Etter noen runder i leiligheta (det er jo ikke store arealet) la han seg på teppet sitt i sofaen og sovnet. Ikke lenge etter kom Buffy også, og la seg rett ovenfor ham på sofaryggen. Litt utpå kvelden ble det action, da de oppdaget en ulykksalig Mr. Høyhest som hadde forvillet seg inn på soverommet vårt. Killerinstinktet slo inn, og Turid Laila fikk seg en trøkk. Plakaten, som hang ganske langt opp på veggen, ble delt i tre av skarpe Kasperklør. Men Mr. Høyhest fortsatte sin runde oppunder taket helt uanfektet. Det endte med at jeg måtte slå han i svime og overlevere ham til kattene. Kasper gjorde kort prosess, Mr. Høyhest fikk en rask og smertefri død og Kasper fikk litt ekstra proteiner. ;)


Buffy sjekker utsikten
Kasper slapper av i "hula". Buffy kommer forbi og gir han en nuss.

Kasper sover søtt og Buffy holder på å sovne.

Den som venter på noe godt... ;)

Det er mange som har etterlyst litt action på bloggen min. Jeg må bare beklage at det har vært så stille. P.g.a. ferien og jobb har jeg ikke hatt tid, rett og slett. Jeg er dessverre langt fra ferdig med å gå igjennom bildene fra ferien. Vi har sikkert 2000 bilder! Men som et lite plaster på såret tenkte jeg at jeg skulle legge ut bilder fra bursdagsfeiringen min. Min kjære, søte Eirik hadde laget i stand et overraskelses selskap! Isn't he precious? :D Jeg trodde at vi to skulle ut og spise på en hemmelig resturant. Anna (Eiriks lillesøster) som bodde hos oss den helgen skulle til byen for å møte noen venninner, så jeg reagerte ikke på at hun ble med. Men jeg syntes jo det var litt merkelig at Veronica plutselig kom mot oss i gågata, så sent en lørdagskveld! ;)

Her er alle samlet til et nydelig måltid på Fiskecompaniet. Det er første gang jeg har spist fisk på reaturant, og det føltes litt rart å bestille fisk, potet og gulrotstuing. ;) T.v. Anna, meg, Benne, Camilla og babyen ;). T.h. Veronica, Eirik, Kate og Florian.

Etter middagen gikk vi en tur i etg under, på Solid. T.v. Benne, Kate, Trude, Florian, Camilla og babyen ;)

Vi avsluttet kvelden med strawberry daquiri på Meieriet, sammen Karen og Sture.

På tur til drosjekøen fant vi ei prompepute! Den perfekte avslutning på en kjempeflott bursdagsfeiring! Tusen takk til alle som var med, og spesielt til min superfantastiske kjæreste! :)

lørdag 19. juli 2008

Back in town!

Så var vi hjemme igjen, etter 14 dagers bilferie/ca. 63 timer kjøring! Vi begynte å bli en smule slitne, så det var godt å komme hjem. Rundt kl 21 i (går) kveld var vi hjemme. Vi pakket ut i en fei, handlet mat, spiste litt, og så stupte vi ned i sofaen forann TVn. Deilig! :)
Men vi har hatt det utrolig fint!!! Mye av årsaken til det skyldes gjestfriheten og det hyggelige selskapet til de vi har besøkt på turen; Skogvokterene på Ingelsrud, Lars Olav i Drøbakk, Kristian & Åse i Bergen, Onkel Stig Are i Buvika, Øyvind & Gøril og Rune i Trondheim, Renée & Jon Egil på Rognan, og Stein Viggo & Laila i Narvik. Tusen takk for at dere var med på å gjøre ferien vår så fin! :)
Bilder og flere detaljer kommer etter hvert, så følg med! ;)

søndag 13. juli 2008

Bursdagsbarnet!


Gratulerer med dagen (10.07.) Eiriken min!!!
Ælska dæ pusepusn min! :)

tirsdag 8. juli 2008

Ferie!!! :D

Nå er vi på Ski. Skal straks dra inn til Oslo, på Bruce Springsteen konsert, så dette blir ikke et langt innlegg. Starta fra Tromsø på lørdags formiddag. Vi har kosa oss masse på turen nedover, selv om vi ble litt stive og støle etter hvert. Bagasjerommet på bilen var ikke spesielt komfortabelt å sove i, så det anbefales ikke. Men romantisk lell. Var hos Lars Olav å spiste i går. Det var kjempekoselig. Nå må vi stikke! So long!