torsdag 26. juni 2008

Hurra for meg som fyller mitt år!

I dag blir jeg 25 år. Gud, det er merkelig! Jeg er halvveis til 50!!! Snart pensjonist! ;) Siden jeg skal jobbe fra 15.45 til 22.30 blir det ikke en spesielt morsom bursdag. Eirik dro på jobb tidlig i morges, så jeg har vært helt alene på selveste bursdagen min! Stakkars meg... Men jeg våknet opp til ni gratulasjonsmeldinger, og flere har tikket inn i løpet av dagen, + at jeg har fått flere telefoner, så det har egentlig ikke vært så ille. I tillegg har Eirik gratulert meg med dagen i alle fall tre ganger siden klokken ble 12 i natt. :) Tusen takk til dere alle sammen! Dere har gjort dagen min så utrolig mye bedre! :D Nå skal jeg bare kose meg og spise et stykke sjokoladekake, før jeg tusler meg bort på jobb.

onsdag 18. juni 2008

Bursdagsbarnet


Gratulerer med 25 års dagen (som var 15. juni) Benedikte! (Beklager forsinkelsen!)

Ellen og Renathes grillpiknikkDa jeg endelig våknet i dag skinte sola fra skyfri himmel, og det var ingen tvil om at jeg måtte komme meg ut i finværet. Så jeg innstalerte meg på plenen og ringte til Ellen og Lise. Uheldigvis hadde Lise allerede lagt planer med en annen venninne, så hun kunne ikke være med. Og det var nok ekstra surt for henne, siden hun i lengre tid har gått å fantasert om en piknikk. Ellen og jeg koste oss med grillet hvitløkspølse og vanlig grillpølse med lompe, pølsebrød, potetsalat og rødbrus. Til dessert spiste vi kiwi og lovehearts. Vi satt ute å prata "sjit" og kosa oss til klokken var rundt 21.00, da begynte det å bli litt kjølig. Vi avsluttet kvelden med CSI og litt mer sjitprat på verandaen. Tusen takk for en kjempekoselig dag Ellen! :)

Tivoli!


Fredag den 13. juni (!!!) dro Ellen, Lise og jeg på Hugo's tivoli! Det ble en kjempekoselig dag! :) Før vi dro på tivoliet, for vi var altfor tidlig ute, var vi på kjøpesenteret i Tromsdalen. Vi brukte spesielt mye tid i dyrebutikken, der vi fikk en forelesning om melorm og se mating av bl.a. piraya. På tivoliet tok vi først karusellen som går frem og tilbake i stjerneformasjon. Det var nok med én tur. Jeg har fortsatt blåmerker etter å ha blitt skvist... Så tok vi (altfor) mange runder i Spykoppene, og fikk bekreftet hvorfor de har fått det navnet. ;) Vi spiste godteri, vant fine bamser i bodene (Lise tok helt av, hun var som et barn på julaften, og brukte av pengene hun har lagt av til Parisferien) og slappa av i sola. En perfekt dag for å avslutte drama og musikk eksamen.

mandag 16. juni 2008

Bursdagsbarnet


Gratulerer med 25 års dagen Kristina!

Kunstutstilling


I dag har vi siste eksamen, en kunstutstilling av alt vi har gjort i forming dette året. Det var kjempespennende å se hva de andre hadde gjort, spesielt FLU-S. Det var mange imponerende kreasjoner, så nå blir det spennende å se hva karakteren blir! Den får vi på onsdag. Jeg er ganske fornøyd med det jeg har fått til, så jeg krysser fingrene for at sensor synes det samme. ;) I tillegg var det en spesiell opplevelse å se skulpturen min i ferdig stand. Den er jeg kjempefornøyd med, om jeg får si det selv. Under har jeg bilder av utstillingen til Ellen og Lise. Kjempeflott chickas! Dette kommer til å gå så det suser! ;)

torsdag 12. juni 2008

Den brutale virkeligheten!

Dette er noe med det sykeste jeg har sett på lenge! En bjørn som spiser en skadet elg, mens den fortsatt er i live! Kjenner at jeg er veldig glad for at jeg ikke er en elg...

http://www.dagbladet.no/tv/2008/06/12/537963.html

onsdag 11. juni 2008

Endelig likestilling!

I dag har Norge, som det sjette landet i verden, endelig innført felles ekteskapslov! Selv om jeg ikke selv blir direkte berørt av dette synes jeg det er helt fantastisk. Nå er alle, uansett legning, sikret de samme rettighetene. Dette sikrer også barna, noe jeg synes er svært vesentlig. Gratulerer med "seieren" alle det måtte anngå! :)

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/06/11/537860.html

mandag 9. juni 2008

Bursdagsbarnet


Gratulerer med 25 års dagen (08.juni) Anne Karin! (Nå er du halvveis til 50!;)

lørdag 7. juni 2008

Festpremiere!
Endelig var dagen der! I går var det festpremiere på "Sex & The City - Get Carried Away". Vi har forberedt og gledet oss i laaaaang tid. Lise og jeg har shoppet i to dager for å finne den perfekte kjolen. ;) Før preimerefesten hadde Kristin, Lise og jeg jentevorspiel på badet; sminke, slarv og rosa drinker sto på menyen. Vi kunne selvsagt ikke ta bussen til byen, så med Eirik (min egen Mr. Big) som privatsjåfør hentet vi Benedikte og sørget for galant antré. Den røde løperen var lagt ut for anledningen og Fokus var fylt av lekre kjoler og høye hæler. I løpet av kvelden så vi vel sånn ca. fem (dresskledde) menn, og det var ansatte på kinoen som var på jobb... I "foajeen" fikk vi servert rosa mouserende vin og kanapeer, og alle fikk hver sin goodie-bag. :) Før filmen var det danseoppvisning og moteshow. Filmen var den perfekte avslutning på en utrolig bra serie. Vi lo, sukket, stønnet og gråt. Vi kjente glede, avsky, sinne og omsorg. Den var rett og slett FABULOUS! :)

tirsdag 3. juni 2008

D-day! :D

Endelig, endelig, endelig!!! Dagen vi aldri trodde skulle komme er endelig her! I dag er vi, FLU 2, ferdig med de skriftlige eksamenene! De aller fleste endte opp med en invalidisert skrivehånd, men med et bredt smil om munnen når oppgaven var levert. Stemningen var usedvanlig god utenfor K-bygget, kanskje bedre enn den noen gang har vært!? Jeg skrev 13 sider, noe jeg ALDRI har gjort før, så jeg er ganske fornøyd. (Og senere viser det seg at vi har fått flyttet kontraktskrivermøtet til 13.juni. Tilfeldig?;) Og i motsetning til etikkeksamen har jeg ingen intensjoner om å sette meg ned å lese gjennom besvarelsen...
Etter at vi var ferdig satt en liten gjeng i røykeskuret og drakk kaffe og pratet. Kjempekoselig! Så dro Lise og jeg til byen, for å gjøre litt rekognosering før shoppingen i morgen og for å ta en seiers-øl. Vi (jeg?) fant masse fint, og skulle ønske jeg hadde tusen millioner kroner! Typisk... Men noe fint skal jeg vel unne meg, det er jo tross alt til premierefesten til Sex&Singelliv-filmen! :) Etter en øl på Solid fant vi ut at det var best å ta det litt rolig. Det er utrolig hvor påvirket man kan bli av én øl! Det gjelder bare å være sliten nok i hodet... ;) Tusen takk for en hyggelig ettermiddag Lise! :)
Eirik og jeg dro for å spise middag på Tangs, før vi dro hjem og benket oss forann tv og pc. Nå skal jeg bare nyyyyyte resten av dagen i ro og mak. For selv om jeg er ferdig med de skriftlige eksamenene har jeg ikke tenkt å ligge på latsiden! I morgen er blir det, som tidligere nevnt, heftig shopping. På torsdag skal vi møtes på skolen for å gjøre ferdig noe av grupperarbeidene i forming + at jeg skal vaske rundt leiligheten. På fredag skal jeg på premierefest. På lørdag og søndag skal jeg sove (og rydde opp etter Eiriks fyllekalas), og så er det praktiske eksamen i drama og musikk...